Home GAME PLAYERS YouTube players ClassicGamerNL ClassicGamerNL speelt de Kickstarter game MushRoomBallVR met de Oculus Rift

ClassicGamerNL speelt de Kickstarter game MushRoomBallVR met de Oculus Rift

  Previous Video Lunchtime with my Gear VR – Anshar Wars
  Next Video Monstrum Oculus Rift DK2 door POiiSED
0
0

MushroomBall is een first/third-person VR platformer voor de Oculus Rift DK2/CV1 en ondersteund zowel Gamepads als de Virtuix Omni treadmill. Ga de Mushroom wereld binnen en red het koninkrijk  van de slechte Mervil’s. Nieuwe vijanden bedreigen e wereld het is aan jou om te voorkomen dat ze voorgoed de wereld overnemen.

Je kunt dit spel backen, voor 10 dollar krijg je het spel zodra de Oculus Rift op de markt beschikbaar is! https://www.kickstarter.com/projects/vitruviusvr/mushroomballvr-a-virtual-reality-platformer

ClassicGamerNL is een Nederlandse YouTuber die graag alle spellen speelt. Hij heeft een grote collectie spelconsoles, maar sinds hij een VR headset heeft geniet virtual reality zijn voorkeur.

ClassicGamerNL op YouTube
ClassicGamerNL Ik ben ClassicGamer en en deel graag mijn passie voor virtuele reality en retro games met iedereen. Ik maak graag gameplayvideo's en plaats ze op YouTube. Bedankt voor je bezoek aan VRBites! Ik hoop je snel terug te zien! Vergeet je niet te registreren, zodat je ook jouw eigen YouTube-video kunt uploaden!