Home GAME PLAYERS YouTube players ClassicGamerNL Crytek’s Back to Dinosaur Island Virtual Reality Demo

Crytek’s Back to Dinosaur Island Virtual Reality Demo

  Previous Video Architecture Demo with the Oculus Rift: DK2 – MOST EXPENSIVE PENTHOUSE!
  Next Video Top 5 Virtual Reality Games die je niet mag missen voor de Oculus Rift!
0
0

Back To Dinosaur Island maakt gebruik van 15 jaar CryEngine ontwikkelingen en laat de enorme eindeloze mogelijkheden zien die Virtual Reality apparaten zoals de Oculus Rift of HTC Vive hebben. Met deze demo kom je oog in oog te staan met de meest angstaanjagende vleeseters die er ooit op aarde heeft rondgelopen. Mocht je nog geen Virtual Reality headset hebben, zet deze dan hoog op je verlanglijstje. Je kunt hem gratis downloaden op Steam!

Op Steam kun je de demo gratis downloaden en op Robinsonthegame.com staat meer info over het spel voor de PlayStation VR.


 

ClassicGamerNL is een Nederlandse YouTuber die graag alle spellen speelt. Hij heeft een grote collectie spelconsoles, maar sinds hij een VR headset heeft geniet virtual reality zijn voorkeur.

ClassicGamerNL op YouTube
ClassicGamerNL Ik ben ClassicGamer en en deel graag mijn passie voor virtuele reality en retro games met iedereen. Ik maak graag gameplayvideo's en plaats ze op YouTube. Bedankt voor je bezoek aan VRBites! Ik hoop je snel terug te zien! Vergeet je niet te registreren, zodat je ook jouw eigen YouTube-video kunt uploaden!