Home HARDWARE Razer OSVR

Razer OSVR

Razer OSVR
0
1

OSVR staat voor Open Source Virtual Reality. De OSVR is een open source project waarbij de VR-headset dat vanaf de grond is opgebouwd met als enige doel het verstrekken van de beste game-ervaring in Virtual Reality. Gamers en ontwikkelaars werken over de hele wereld samen om de grenzen van de VR-Gaming op te zoeken. Met de OSVR kun je zowel zelf met software als de hardware aan de slag. Vind je een hoge resolutiescherm belangrijk, dan plaats je die er gewoon zelf in!

Voor ontwikkelaars is een Hacker Developer Kit beschikbaar via de website van Razor. De ontwikkelaarskit is beschikbaar in drie verschillende smaken: bij versie 1.1 krijg je enkel de headset, versie 1.2 biedt ook een IR Kit waarmee je positie kan worden gezien, versie 1.3 heeft een uitgebreide lenzensysteem waarmee ook de sterkte van de lenzen kan worden aangepast.

 

Productnaam OSVR Hacker Development Kit
Type hardware Processor unit, VR headset
Display type OLED, 401 PPI
Paneelgrootte 5,5 inch
Resolutie 1920×1080
Refresh rate/frames per seconden 60 FPS
Kijkhoek 100 graden
Sensoren gyroscope, accelerometer, compass, irtacker (optioneel)
Interfaces USB 3.0, HDMI
Extra functies Hardware naar wens te upgraden, open source
Prijs vanaf  $ 199.99
Ontwikkelaar Razor

 

 

ClassicGamerNL Ik ben ClassicGamer en en deel graag mijn passie voor virtuele reality en retro games met iedereen. Ik maak graag gameplayvideo's en plaats ze op YouTube. Bedankt voor je bezoek aan VRBites! Ik hoop je snel terug te zien! Vergeet je niet te registreren, zodat je ook jouw eigen YouTube-video kunt uploaden!

Comment(1)

Comments are closed.