Home Join VR Bites

Join VR Bites

Voor VR Bites zijn we opzoek naar een enthousiast team dat graag van VR Bites het succes wil maken dat het verdient! We zoeken voornamelijk nieuws reporters, reviewers en technische schrijvers. Wat het werk precies inhoudt lees je in de onderstaande uitleg.

 

Redacteur

Als ervaren redacteur krijg je bij VR Bites veel verantwoordelijkheid. Je krijgt een eigen VR Bites e-mailadres en de vrijheid om zelf artikelen uit te zetten of te schrijven. Je krijgt de bevoegdheid om de rest van het team aan te sturen en je mag software aanvragen om te testen. We vragen een persoon waarmee wij prettig kunnen samenwerken, die discreet en integer is en in staat zelfstandig te werken. Past deze omschrijving in jouw profiel, stuur ons dan een e-mail met je motivatie en gepubliceerde werk.

 

Reviewer

Voor VR Bites zijn we opzoek naar mensen die reviews kunnen schrijven over de nieuwste games en hardware. Het zou gigantisch zijn als je als reviewer eens per maand een review zou kunnen schrijven voor VR Bites. Hardware krijg je vaak thuisgestuurd en games meestal per e-mail via een activatiecode voor bijvoorbeeld Steam, Origin of Uplay. Het is belangrijk dat we je kunnen vertrouwen en je echt je werk afmaakt. Zoals je begrijpt zal hardware na de review meestal geretourneerd moeten worden naar de fabrikant, games mag je gewoon houden.

 

Nieuws reporter

Op het moment gebeurd er enorm veel op het gebied van virtual reality. Daarom zijn we zijn al blij met een beetje deskresearch waarmee we een paar leuke nieuwsartikelen per dag kunnen plaatsen. Maar ook als je een nieuwsartikel kun bijdragen, ben je al van harte welkom.

 

Technisch schrijver

Het klinkt moeilijker dan het is. Ben jij handig met de computer en kun jij goed een how-to schrijven dan ben je welkom als technisch schrijver. Je neemt de lezer stap voor stap mee om een bepaalt doel te bereiken. We denken aan how-to’s als: hoe werkt VorpX, stel je Oculus Rift in, zo kun je Nintendo games in VR spelen.

 

Community en video’s

Op VR Bites kunnen lezers video’s van bijvoorbeeld YouTube posten. Deze worden uit veiligheidsredenen niet direct geplaatst, maar moeten eerst worden goedgekeurd. Elk lid van het team krijgt de bevoegdheid om deze video’s goed te keuren en te publiceren. Ook zijn we bezig met het ontwerp van een Forum. Hiervoor gaan we opzoek naar forum moderators en een community manager die ook Facebook en Twitter op zich wil nemen.
Join us!
Je hoeft geen taalwonder te zijn, maar we vragen wel enige beheersing van de Nederlandse taal.
Stuur de volgende gegevens naar robbert@vrbites.nl:
– Je volledige naam
– eventueel een Nickname
– je leeftijd
– welke hardware je pc heeft en eventueel welke game consoles je hebt

Schrijf ook een kleine biografie over jezelf: opleiding, favoriete spel, etc. Zo kunnen we dat bij je avatar plaatsen op de website en bij je artikelen mochten we je aannemen. De minimum leeftijd is 18 jaar.