Home NIEUWS Algemeen Eerste huwelijksaanzoeken in virtual reality

Eerste huwelijksaanzoeken in virtual reality

Eerste huwelijksaanzoeken in virtual reality
0
0

We wereld was geschokt toen het eerste huwelijksaanzoek via de MMORPG World of Warcraft was gedaan, niet veel later werd ook het eerste huwelijk via de game voltrokken. Hoewel de echte consumenten headsets nog niet eens op de markt zijn uitgebracht zijn de eerste huwelijksaanzoeken in Virtual Reality al een feit.

12119037_10153670151235561_3802633059022985321_n.0
Onlangs deed een Valve medewerken Chandler Murch een aanzoek bij zijn aanstaande verloofde via de HTC Vive. Na een geweldige dag vol met virtual reality demonstraties als schilderen met vuur, verkennen van de Alpen, en lopen over een gezonken schip zag ze ineens een gigantische sprookjesachtige virtuele ring. Kelly Tortorice pakte de ring en deed de headset af en zag daar haar vriend met dezelfde ring in het echt.

Een vergelijkbaar aanzoek vond plaats in het virtual realitypretpak The VOID in Salt Lake City. Van dit aanzoek is een leuke video gemaakt.

Nu is het de vraag wanneer het eerste virtuele huwelijk onttrokken wordt. Zouden de gasten, getuigen en de huwelijksambtenaar dan ook virtueel aanwezig zijn? Het leuke is, met virtual reality is het allemaal mogelijk!

ClassicGamerNL Ik ben ClassicGamer en en deel graag mijn passie voor virtuele reality en retro games met iedereen. Ik maak graag gameplayvideo's en plaats ze op YouTube. Bedankt voor je bezoek aan VRBites! Ik hoop je snel terug te zien! Vergeet je niet te registreren, zodat je ook jouw eigen YouTube-video kunt uploaden!