Home NIEUWS Entertainment De eerste virtual reality-bioscoop in Amsterdam

De eerste virtual reality-bioscoop in Amsterdam

De eerste virtual reality-bioscoop in Amsterdam
2
0

Niet zolang geleden was ik naar de film Jurassic Park. Over de film had ik niets te klagen, maar het kleine, platte en eenvoudige bioscoopscherm stoorde na een jaar virtual reality enorm. Vol enthousiasme vertelde ik mijn gezelschap dat over twee jaar niemand meer zit te wachten op een klein projectiescherm. Samhoud media speelt al snel in op de veranderingen op entertainmentgebied en zal zaterdag 31 oktober de eerste virtual reality bioscoop openen.

Over de inhoud van de sessie kan initiatiefnemer Jip Samhoud niets zeggen: “Over de inhoud van de sessies kunnen we helaas nog niet heel veel prijs geven, maar we beloven dat elke voorstelling even vet wordt!” Wel is duidelijk dat het geheel in het teken van  Halloween zal staan.

Via ticketscript kun je kaartjes bestellen tussen 19:00 en 24:00 uur. Voor 10 euro krijg je een reguliere stoel en voor 30 euro kun je een loveseat voor twee personen reserveren. De locatie is Passeerdersgracht 19a in Amsterdam. Wees snel, want de kaartverkoop gaat hard. De eerste sessie is al volledig uitverkocht.

Meer informatie vind je op de Facebookpagina en op Ticketscripts kun je de kaartjes bestellen.

ClassicGamerNL Ik ben ClassicGamer en en deel graag mijn passie voor virtuele reality en retro games met iedereen. Ik maak graag gameplayvideo's en plaats ze op YouTube. Bedankt voor je bezoek aan VRBites! Ik hoop je snel terug te zien! Vergeet je niet te registreren, zodat je ook jouw eigen YouTube-video kunt uploaden!