Home NIEUWS Hardware Mogelijk zware hardware nodig voor de HTC Vive

Mogelijk zware hardware nodig voor de HTC Vive

Mogelijk zware hardware nodig voor de HTC Vive
0
0

Volgens recente informatie zou de HTC Vive op 8 december verschijnen. JB McRee (Senior Marketing Manager bij HTC), noemt die datum tijdens een interview met Enter the Rift irrelevant. Wel laat hij iets los over de systeemeisen voor de HTC Vive. Tijdens het interview met VR Focus zegt hij: “We weten dat mensen staan te popelen om meer informatie over de Vive te krijgen. Als ik een ding kan zeggen over de specificaties, dan is het dat een hoogwaardige ervaring hoog bij ons in het vaandel staat.”

Het zou dus zomaar kunnen, dat de minimale systeemeisen voor de Oculus Rift niet genoeg zijn voor de HTC Vive. Wanneer de exacte specificaties worden vrijgegeven zijn niet bekend. Mogelijk is dat pas wanneer ook de HTC Vive te bestellen is.

 

ClassicGamerNL Ik ben ClassicGamer en en deel graag mijn passie voor virtuele reality en retro games met iedereen. Ik maak graag gameplayvideo's en plaats ze op YouTube. Bedankt voor je bezoek aan VRBites! Ik hoop je snel terug te zien! Vergeet je niet te registreren, zodat je ook jouw eigen YouTube-video kunt uploaden!