Home NIEUWS Algemeen Oculus Rift Pre-Orders starten op 6 januari

Oculus Rift Pre-Orders starten op 6 januari

Oculus Rift Pre-Orders starten op 6 januari
0
0

Oculus heeft zojuist via hun blog aangekondigd dat de Oculus Rift op 6 januari 8 uur PST te bestellen zal zijn via hun website. Verwacht wordt dat er rond deze tijd een enorme toeloop zal zijn.

Veel is er nog niet bekend. Zo is er eerder aangekondigd dat de Oculus wereldwijd beschikbaar zal zijn, maar een definitief uitsluitsel hebben nog niet. Vandaag zal Palmer via Reddit meer informatie geven en vragen beantwoorden van geïnteresseerden. We volgen dit natuurlijk op de voet. Eventueel kun je ook op onze Engelstalige website www.vrbites.com kijken of er recenter nieuws is toegevoegd.

rift-pre-order-blog-v4.2 (1)

Wat al wel zeker is, is dat er twee spellen met de Oculus Rift meegeleverd zullen worden. Dit is Lucky’s Tale van Playfull Corps. en CCP’s EVE: Valkyrie.

Lucky’s Tale is eensingle-player platform avonturenspel dat je het best kunt vergelijken met Super Mario 64. We hebben het spel al een aantal keer mogen spelen en hebben goed contact met de ontwikkelaars. Zo hebben ze ons recent laten weten dat het spel compatibel zal zijn met de Xbox One controller en niet de focus op de Oculus Toch-controllers ligt. Ook sluiten ze niet uit dat het spel in de toekomst ook beschikbaar zal zijn voor andere VR-headsets, maar voorlopig het een exclusieve titel dat je bij de Rift krijgt.

CCP’s EVE: Valkyrie is een multiplayer gevechtsspel dat zich in de ruimte afspeelt. Het spel is speciaal ontwikkeld voor virtual reality. Je neemt plaats in een ruimteschip. Ook dit spel hebben we verschillende keren mogen proberen. Je kunt het spel het beste vergelijken met Elite Dangerous, alleen ligt de focus meer op de gevechten zoals we die van de CQC optie in Elite kennen.

Meer nieuws volgt snel.

 

— update —

Palmer Luckey heeft zojuist via een Twitter-bericht bekend gemaakt dat de Rift wereldwijd verkocht zal worden.


 

ClassicGamerNL Ik ben ClassicGamer en en deel graag mijn passie voor virtuele reality en retro games met iedereen. Ik maak graag gameplayvideo's en plaats ze op YouTube. Bedankt voor je bezoek aan VRBites! Ik hoop je snel terug te zien! Vergeet je niet te registreren, zodat je ook jouw eigen YouTube-video kunt uploaden!