Home NIEUWS Algemeen Oculus Rift vandaag te bestellen in Nederland!

Oculus Rift vandaag te bestellen in Nederland!

Oculus Rift vandaag te bestellen in Nederland!
0
0

Vandaag zal om vijf uur Nederlandse tijd de Oculus Rift te bestellen zijn. Langzaam druppelt er meer informatie druppelen binnen. Zo heeft Oculus ook de lijst met 20 landen onthuld waar de Rift vooraf kan worden besteld.

De prijs van de Oculus Rift is nog niet bekend, maar in ieder geval weten we nu de 20 landen die Oculus zal mogen omarmen. Deze informatie is afkomstig van de Kickstarterpagina waarop ‘Backers’ van de Oculus Rift DK1 uit 2012 hun gratis special edition Rift kunnen claimen. We kunnen er vanuit gaan dat dit dezelfde landen zijn waar de Rift vanaf vandaag ook besteld kan worden.

Het goede nieuws is dat Nederland tussen de landen staat! Naast Nederland kunnen ze in de volgende landen de Oculus Rift bestellen: Verenigde Staten, Verenigd Koninkrijk, Australië, België, Canada, Denemarken, Finland, Frankrijk, Duitsland, IJsland, Ierland, Italië, Japan, Nieuw-Zeeland, Noorwegen, Polen, Spanje, Zweden, en Taiwan.

We zijn nog slechts enkele uren verwijderd van een nieuw tijdperk!

ClassicGamerNL Ik ben ClassicGamer en en deel graag mijn passie voor virtuele reality en retro games met iedereen. Ik maak graag gameplayvideo's en plaats ze op YouTube. Bedankt voor je bezoek aan VRBites! Ik hoop je snel terug te zien! Vergeet je niet te registreren, zodat je ook jouw eigen YouTube-video kunt uploaden!