Home NIEUWS Hardware OSVR nu te bestellen

OSVR nu te bestellen

OSVR nu te bestellen
0
0

Razers volledig aanpasbare open source virtual reality headset, ook wel OSVR, is nu beschikbaar. Het is goed nieuws gezien de Oculus Rift DK2 is uitverkocht en er op dit moment geen andere virtual reality headset beschikbaar is!

Zoals in ons hardware-overzicht is te zien, is OSVR verkrijgbaar in drie versies. De prijs varieert tussen de 199 en 299 dollar, maar op het moment is alleen de 1.3 versie beschikbaar van 299 dollar te bestellen. De headsets zullen naar verwachting worden verzonden op 23 november.

Kenmerken van de 1.3-versie zijn:

  • Een Full HD OLED-scherm met 120Hz lage persistentie
  • Compatibel met OpenVR en vorpX
  • Directe compatibiliteit met open Driver Mode, Gameworks en VR LiquidVR
  • Met de meegeleverde IR Tracker kun je 360 graden daaien

De OSVR is volledig aanpasbaar en is vooral bedoeld voor ontwikkelaars en hackers die willen experimenteren met virtual reality. Als techneut of enthousiasteling is deze headset een prima alternatief voor de Oculus Rift DK2. We zullen proberen zo snel mogelijk een gedetailleerde review over de headset te schrijven zodra we er onze hand op kunnen leggen.

ClassicGamerNL Ik ben ClassicGamer en en deel graag mijn passie voor virtuele reality en retro games met iedereen. Ik maak graag gameplayvideo's en plaats ze op YouTube. Bedankt voor je bezoek aan VRBites! Ik hoop je snel terug te zien! Vergeet je niet te registreren, zodat je ook jouw eigen YouTube-video kunt uploaden!