Home NIEUWS Algemeen Palmer Lucky heeft speciale aankondiging tijdens de Game Awards 2015

Palmer Lucky heeft speciale aankondiging tijdens de Game Awards 2015

Palmer Lucky heeft speciale aankondiging tijdens de Game Awards 2015
0
0

Het is al een tijdje stil in de virtual reality nieuwsroom, maar daar komt verandering in. Volgens de trailer voor de Los Angeles Game Awards van 2015, zal op 3 december een speciale aankondiging persoonlijk door Palmer Luckey (de oprichter van Oculus en uitvinder van de Rift) worden gedaan. Er zijn nog veel vragen over de Oculus Rift: zo is de prijs en release datum van de VR-bril nog onbekend en is de launch-game line-up van exclusieve Oculus Rift titels nog niet geheel duidelijk. Geoff Keighley, organisator en gastheer van de show, liet via een Tweet weten dat Palmer Luckey persoonlijk aanwezig zal zijn.

Op Twitter laat Palmer zelf weinig los over de aankondiging, maar hij laat wel weten dat het niet over pre-orders zal gaan. We kunnen dus nog even rustig ademhalen. 

Op 3 december zullen de Game Awards live vanuit Los Angeles worden uitgezonden. Aanstaande donderdag zullen we erachter komen, maar de kans is groot dat je tijdens de aankondiging lekker onder de dekens ligt, want op dat moment is het bij on 02:30. De stream kun je op YouTube vinden.

 

ClassicGamerNL Ik ben ClassicGamer en en deel graag mijn passie voor virtuele reality en retro games met iedereen. Ik maak graag gameplayvideo's en plaats ze op YouTube. Bedankt voor je bezoek aan VRBites! Ik hoop je snel terug te zien! Vergeet je niet te registreren, zodat je ook jouw eigen YouTube-video kunt uploaden!