Home NIEUWS Consoles PlayStation VR kost slechts 399 euro!

PlayStation VR kost slechts 399 euro!

PlayStation VR kost slechts 399 euro!
0
0

 

Gisteravond heeft Sony aangekondigd dat de PlayStation VR headset in oktober gelanceerd zal worden voor een prijs van 399 euro. Met deze prijs wil Sony zich op het grote publiek richten en niet op mensen die duizenden euro´s voor zware computerapparatuur kunnen betalen. De headset zal van mindere kwaliteit zijn dan concurrenten voor de pc (iets dat wij tijdens de demonstraties niet hebben gemerkt).

De PlayStation VR is al in verschillende webshops vooruit te bestellen en sommige winkels waaronder GameMania bieden al pre-orders aan sinds de aankondiging vorig jaar zomer.  Bij de headset krijg je de volgende hardware:

PlayStation 1 VR Headset
1 verwerkingseenheid
1 stereo hoofdtelefoon
1 HDMI-kabel
1 USB-kabel
1 AC-adapter en netsnoer
1 VR headset-aansluiting adapter
VR Playroom
demo Disc

De oplettende lezer zal direct zijn opgevallen dat twee belangrijke onderdelen ontbreken. Zo zitten de benodigde Move controllers niet bij het pakket en ontbreekt de camera die nodig is om de headset te volgen. Het bedrijf besloot om het niet te integreren met de headset, omdat “veel PlayStation 4 eigenaren al een camera bezitten.” Echter, Sony legde TechInsider uit er verschijnt een PS Move plus camera bundel voor de PlayStation VR in de VS. Een prijs is nog niet bekend en er is ook niet aangeven of de bundel ook buiten de de Verenigde Staten zal worden aangeboden. Verschillende bronnen melden dat de verkoop datum 27 oktober zou zijn, maar dat heeft Sony nog nergens bevestigd.

 

ClassicGamerNL Ik ben ClassicGamer en en deel graag mijn passie voor virtuele reality en retro games met iedereen. Ik maak graag gameplayvideo's en plaats ze op YouTube. Bedankt voor je bezoek aan VRBites! Ik hoop je snel terug te zien! Vergeet je niet te registreren, zodat je ook jouw eigen YouTube-video kunt uploaden!