Home NIEUWS Consoles Project Morpheus is nu officieel PlayStation VR

Project Morpheus is nu officieel PlayStation VR

Project Morpheus is nu officieel PlayStation VR
3
0

De PlayStation 4 wordt goedkoper

Afgelopen Gamescom moesten we het zonder Sony doen. Gelukkig maken ze tijdens de Tokyo Game Show een aantal mededelingen die het wacthen zeker waard zijn. Ten eerste zalkondigde Sony aan dat het de prijs van de PlayStation 4 in Japan verlaagd zal worden. Dat betekent waarschijnlijk ook een prijsverlaging voor Europa en de VS. Japanners zullen 34,980 Japanse yen gaan betalen wat ongeveer neerkomt 300 euro en 350 dollar. De tijd zal leren of we binnenkort een goedkoper PS4 kunnen bemachtigen.

Project Morpheus wordt PlayStation VR

Naast een hoop games en de prijsverlaging, kondigde Sony ook aan dat Project Morpheus is omgedoopt tot de PlayStation VR. Helaas werd er geen release datum genoemd. Het enige dat we al weten is dat PlayStation VR ergens in 2016 beschikbaar zal zijn. Ook de prijs is nog onbekend, hoewel er geruchten rond gaan dat de headset ongeveer net zo duur zal worden als de console.

 

ClassicGamerNL Ik ben ClassicGamer en en deel graag mijn passie voor virtuele reality en retro games met iedereen. Ik maak graag gameplayvideo's en plaats ze op YouTube. Bedankt voor je bezoek aan VRBites! Ik hoop je snel terug te zien! Vergeet je niet te registreren, zodat je ook jouw eigen YouTube-video kunt uploaden!