Home NIEUWS Mobiel Samsung Galaxy Note 5 komt naar europa

Samsung Galaxy Note 5 komt naar europa

Samsung Galaxy Note 5 komt naar europa
0
0

De Samsung Galaxy Note 4 was de eerste smartphone waarvoor een Samsung Gear VR op de markt was verschenen. De headset werd verkocht voor 200 euro onder de noemer ‘Innovator Edition’ en was bedoeld voor ontwikkelaars van games en apps en enthousiastelingen. Vele virtual reality enthousiastelingen hebben de telefoon en headset des tijds aangeschaft en keken met smart uit zijn opvolger. 

Tot verbazing van vele werd het toestel niet op de Europese markt gebracht. Volgens Samsung zou de Europese consument kiezen voor het scherm van de Note en niet voor de meegeleverde S-pen. Als alternatief konden we kiezen voor de Samsung Galaxy S6 Edge+. Samsung lijkt nu terug te komen op die gedachte, want we mogen de Note 5 binnenkort ook in Europa verwelkomen.

Note5

Er gingen geruchten rond dat de Europese versie slechts 3 GB RAM zou krijgen, maar op de Oekraïense website van Samsung is te zien dat het Europese model gewoon over 4 GB RAM beschikt. Daarbij krijg je voor 1 dollar een  batterijpack als je hem voor 28 oktober reserveert. Mogelijk wordt hier ook de Europese verkoopdatum verklapt, maar volgens de Roemeense website Gadget-talk zou de verkoopdatum ergens in januari zijn.

Heb je al een Samsung Galaxy S6, S6 Edge of S6 Edge+, wees dan niet getreurd! In november brengt verschijnt de consumentenversie van de Gear VR en deze is compatibel met alle hiervoor genoemde 2015-modellen.

ClassicGamerNL Ik ben ClassicGamer en en deel graag mijn passie voor virtuele reality en retro games met iedereen. Ik maak graag gameplayvideo's en plaats ze op YouTube. Bedankt voor je bezoek aan VRBites! Ik hoop je snel terug te zien! Vergeet je niet te registreren, zodat je ook jouw eigen YouTube-video kunt uploaden!